NADAL AL MUSEU. Campanya als museus de les comarques de Girona

Del 22 de desembre de 2022 al 8 de gener de 2023

Un any més els 26 museus de les Comarques de Girona s’uneixen per impulsar la edició de Nadal al Museu.
Tens ganes de passar-t'ho bé per Nadal? Visita els museus de les comarques de Girona, i descobreix-ho!

En visitar el museu, els nens i nenes, rebran un llibret d'activitats per realitzar en el marc de l'exposició permanent, reptes i preguntes que estimularan el coneixement de les peces que conformen la col·lecció i l'interès pel món del pa, la farina i el blat. 

També podran decorar l'arbre de Nadal i aconseguir un detall! 

Organitza: XMCG, Ecomuseu Farinera i Ajuntament de Castelló d’Empúries

Preu:
Gratuït amb l'entrada del museu

Nadal al Museu

Els 26 museus que integren la Xarxa de Museus de les comarques gironines són de temàtiques variades, com ara la història, el cinema, el joc, l’artesania, l’arqueologia, l’etnologia, el medi natural, el mar, la tecnologia, l’art... i estan distribuïts per tot el territori gironí. 

La campanya s'ha fet com a projecte educatiu i de cocreació amb els alumnes de 1r de batxillerat artístic de l'INS Santiago Sobrequés de Girona, els quals han ideat i creat el cartell, han ideat i dissenyat també un llibre-joc personalitzat per cada un dels 26 museus de la Xarxa, i finalment, han dissenyat un obsequi pels infants participants (10 models diferents de xapes). 

Així doncs, els materials de la campanya conjunta adreçats als infants que visitin les col·leccions permanents dels museus de les comarques de Girona amb la seva família, han estat ideats i elaborats pels mateixos alumnes.  

Tota la programació d’activitats de Nadal dels 26 museus de la Xarxa de Museus de les comarques de Girona la trobareu en el web www.nadalalmuseu.com. Al web també hi ha disponible pel públic infantil i jove, un munt de tallers en línia vinculats al patrimoni dels museus. A més, l’esdeveniment també serà present a les xarxes socials amb el hashtag #NadalalMuseu.

Organiza:
Ecomuseu Farinera i Ajuntament de Castelló d'Empúries
Horari:
De dimarts a dissabte de 10 a 14 y 16 a 19 h. Diumenges de 10 a 14h. Excepte els dies de tancament del museu per Festes: 25, 26, 1 i 6.