KALENDER

Escalfant motors

Del 21 al 10 de juny de 2020

L’Ecomuseu Farinera de Castelló d’Empúries està escalfant motors per la reobertura ara que hem entrat en fase 1 a comarques gironines.

Ens estem preparant per tornar a obrir les portes. Mentrestant, us obrim de nou les portes virtuals posant a la vostra disposició diverses activitats que s’adapten a diferents públics:

  • L’aventura continua!. Us presentem una opció pels més petits de la casa. Què us sembla ajudar al nostre amic extraterrestre que no sap res de la vida a la Terra a descobrir com es fa el pa? I la farina? Una activitat que forma part del llibret que per la campanya de Nadal, que animava a les famílies a visitar els museus de la Xarxa de Museus de les Comarques de Girona. Us podeu descarregar l’activitat aquí! Si us ha agradat l’activitat, quan reobrim el museu podreu recollir a l’entrada del museu el llibret complet.
  • Descobreix Geografies MENUDES. Una travessia per la memòria històrica i el paisatge humà femení de Castelló d’Empúries, a partir de la màgia intemporal de la fotografia. Un projecte artístic de Pilar Farrés amb la col•laboració del fotògraf Manel Puig. Feu-hi una ullada a: issuu.com/nuricre/docs/cataleg_geografies_menudes
  • Ceres, una història mitològica sobre l’origen de l’agricultura. La mitologia grega i romana està plena d’històries fascinants amb herois valents, criatures màgiques, i déus i deesses amb superpoders. Us convidem a descobrir la història de Ceres de la mà del poeta Ovidi. Bona lectura
 Ceres deessa agricultura.pdf
 extraterrestre ecomuseu.jpg