NACHRICHTEN

Presentació del llibre: La cuina del Vent en el marc de la 14a Fira del pa, la farina i el blat.

6 de juny de 2011 - General

El proper 12 de juny es celebra la 14a edició de la Fira del pa, la farina i el blat de Castelló d’Empúries. En el marc d’aquesta fira, el Col•lectiu de La cuina del Vent, presentarà el seu primer llibre: “La cuina a taula” editat per Gastronomia i Oci. L’acte es farà a les 12 h a la Capella del Convent de Santa Clara.

La Cuina del Vent és un grup gastronòmic que va néixer l’any 2004 i que compta amb el recolzament de l'Associació d'Empresaris d'Activitats d'Hosteleria de l'Alt Empordà. Està format per professionals de diferents branques de l'hostaleria, que amb l'objectiu de promocionar la terra, la cuina, la cultura, la tradició i la feina ben feta, volen compartir i exportar arreu les arrels i la peculiar personalitat de l'Alt Empordà.

El llibre que presenta és un compendi de receptes dels diferents cuiners que integren aquest col•lectiu. El llibre promociona la ceba de Figueres, la poma de Sant Pere Pescador, els formatges de l’Empordà, l’oli i el vi, la botifarra dolça i de perol, els brunyols de l’Empordà, les anxoves de l’Escala...